Over de Psycholoog

Binnen de begeleiding van jongeren en volwassenen werk ik niet met een vaste therapierichting, maar gebruik ik een werkwijze die past bij de behoefte, persoonlijkheid en klacht van de persoon. Vaak komt dit neer op een combinatie van cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en Emotional Focused Therapie (EFT). Binnen de behandeling maak ik gebruik van gespreksinterventies, beeldend materiaal, (creatieve) opdrachten en/of oefeningen. Bij jongeren werk ik vaak ook samen met de ouders/verzorgers en is contact met scholen of onderwijsinstellingen mogelijk.

Ik ben GZ-psycholoog (BIG) / Psycholoog NIP en aangesloten bij de beroepsvereniging het NIP en de LVVP. Meer informatie over mijn kwaliteiten en werkwijze is te vinden in onderstaand document.

kwaliteitsstatuut JvA